maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kakkuja, kakkuja :)

Pitkästä aikaa taas tänne postailen. Mulle on nyt iskenyt joku kumman kakkuinnostus! :D Pari viikkoa sitten tein kaverini Jennan kanssa kinuski-puolukkatäytekakun, nyt viime viikonloppuna valmistui sitten vadelma-valkosuklaatäytekakku. Tää viime viikonlopun kakku oli sydämen muotoinen, ja hupenikin kahdessa päivässä, viiden ihmisen suihin. Oli kyllä omasta mielestäni kovin onnistunut :) Täytteeseen laitoin:

1 prk maustamatonta tuorejuustoa (200g)
2dl kuohukermaa
pari rkl sokeria
1 levy pandan valkosuklaata sulatettuna

Nuo kaikki heitin siis sekaisin, kerma tietenkin vaahdotettuna kovaksi. Kostutin kakun rainbowin breezy vadelma-kivennäisvedellä, sivelin kerrosten päälle vadelmahilloa ja sitten tuota täytettä :) Päälle levitin vielä vähän reilummin vadelmahilloa, ja 1,5 pussillista pakastevadelmia, joihin päälle vielä hyytelösokeriliemi jossa oli vähän sitruunamehua seassa. Ja reunoille tavalliset kermapursotukset. Loput täytteestä ja pursotuskermasta sekotin kaikki yhteen kulhossa, laitoin vähän vadelmahilloa sekaan ja siitä sai sitten sellasen valkosuklaa-vadelmamoussen :)

Niin ja tuli myös kokeiltua jotain ihan älyttömän typerää, ylijääneestä muna-sokerivaahdosta tein siis muffineita ja tungin niihin sisälle pari amerikanpastillia :D Nehän vajosi sinne pohjalle ja no, ei ollut muutenkaan kehumista mun "Muffineissa" :D No eipähän mennyt taikinaa hukkaan.

Kanien kuulumisia:

Risto-pupu haettiin kotiin pari päivää sitten, ja tuli kyllä ihan kamala ikävä :( Sanoin että sen saa tuoda meille kyläilemään ihan koska tahansa, Risto on meille aina tervetullut.

Oon nyt alkanut pitää Veeraa ja Pöpöä vähän pienemmässä tilassa, ne asustaa nykyään tuollasessa aitauksessa aina kun en oo kotona. Aitauksessa on siis kaksikerroksinen, 100cm tehdashäkki, jonka ympärillä kompostiaidoista tehty n. 1 neliömetrin aitaus. Tunsin itteni kamalaksi eläinrääkkääjäksi kun suljin noi tuonne, mutta nyt kun nää aamullakin pääs juoksentelemaan niin iloloikka lensi pitkästä aikaa, osaavat nyt ehkä nauttia tuosta "vapaudesta" enemmän :) Jotain virikkeitäkin koitin noille keksiä, ja laitoin heinäpallon kompostiaidasta roikkumaan, ja sitten aitauksessa on pieni matto jonka päällä on mukava makoilla, pajutunneli, sekä jyrsittävä omenapuun oksa. Ihan kivasti nää siellä näyttävät viihtyvän.

Tässä vielä kuvat kakuista:



Tuollaset markettikoristeet ostettiin :D



Tässä näkyi kivasti nämä kerrokset :)


Ei muuta tällä kertaa :)

1 kommentti:

  1. Vastasin jo omaankin blogiin, mutta voin sanoa että olen otettu että kerrankin joku ymmärtää myös minun valintojani kasvissyöjänä eikä leimaa! :) Liityin lukijaksi myös.

    VastaaPoista